CEDOC utökar samarbetet i Norge

CEDOC utökar samarbetet i Norge genom att ingå ett partnerskap med Automasjon & Sikkerhet AS. Partneravtalet innebär att Automasjon & Sikkerhet AS blir Certifierad Partner för programvaran CEDOC. Som Certifierad Partner ges möjlighet att förmedla affärer, utföra grundläggande support och utbilda i CEDOC, i första hand på landets språk.

– Norge är inte bara olja utan har många andra intressanta industrier, exempelvis tillverkningsindustrin. Dessutom ligger det granne med Sverige och är därför en viktig marknad för oss. Vi i glada över att Automasjon & Sikkerhet blir vår partner i Norge, säger Dan Assarsson, vice VD på JL Safety AB.

Mjukvaran CEDOC syftar till att förenkla arbetet med maskinsäkerhet och CE-märkning och bygger på EU:s maskindirektiv och användning av arbetsutrustning. För att göra CEDOC till den marknadsledande mjukvaran i Europa, krävs marknadskännedom och branschexperter inom respektive marknad. Därför certifieras partners på dessa marknader, även kallat Certifierad CEDOC Partner.

– Automasjon & Sikkerhet är en bra partner för oss. De har lång erfarenhet av maskinsäkerhet och har ett brett nätverk i Norge, säger Dan.

– Vi är glada över vårt fördjupade samarbete med CEDOC och JL Safety. Vi använder själva CEDOC sedan lång tid, både i våra egna uppdrag och i utbildningar. Som Certifierad Partner kommer vi kunna ge de norska CEDOC-användarna support på ett bra sätt, säger Lars Erik Arvesen, VD på Automasjon & Sikkerhet.

För mer information kontakta Dan Assarsson.

CEDOC utvecklar och säljer den marknadsledande mjukvaran som förenklar arbetet kring maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner. CEDOC har utvecklats av maskinsäkerhetsföretaget JL Safety. JL Safety är marknadsledande avseende praktiska riskbedömningar och har aktivt arbetat med riskbedömningar och CE-märkningar sedan 1995. https://www.cedoc.se/

Automasjon & Sikkerhet AS är ett företag som är specialiserat på maskinsäkerhet. De har över 20 års erfarenhet inom området. Automasjon & Sikkerhet erbjuder skräddarsydda lösningar för maskiner/fabriker, dessutom erbjuder de kurser, samt fullständiga riskbedömningar i CEDOC. www.automasjonsikkerhet.no