Äntligen – här är CEDOCs nya huvudkontor

 

CEDOC har precis flyttat till sitt nya huvudkontor i Science Park, Skövde. Här sitter de bekvämt på fjärde våningen med närhet till Högskolan i Skövde och tusentals kompetenta IT-entreprenörer.

Nu har kollegorna på CEDOC fått tillgång till deras nya huvudkontor i Science Park, Skövde. Med det nya kontoret i Science Park finns omedelbar närhet både till andra företag i mjukvaru- och säkerhetsbranschen samt till Högskolan i Skövde. Däremot finns kontoret i Skara fortfarande kvar, där de planerar att fortsätta erbjuda deras användarutbildning i CEDOC som vanligt.

– Science Park är ett strategiskt läge för CEDOC. Här kan vi lättare knyta meningsfulla kontakter, både till andra företagare och till studenter som underlättar och möjliggör CEDOCs resa. Kompetensen är enorm, säger Victor Thilander, Vice VD för CEDOC.

Den nya företagsmiljön gynnar även CEDOC i utvecklingsarbetet av mjukvaran som de är i full gång med.

– Vi har en spännande resa framför oss som vi snart kan berätta mer om. Flytten av huvudkontoret till Science Park tillåter oss att lägga i en ytterligare växel, säger Victor Thilander.

– Att flytta CEDOC till Skövde är ett strategiskt drag. Den här miljön kommer inte bara att hjälpa oss med vår tillväxt, den kommer också att hjälpa branschen att bli en säkrare och hälsosammare arbetsplats, säger Stefan Gustafsson Ledell, VD för CEDOC och en del av Proton Group.