Hållbarhet och säkerhet är avgörande

Publicerad 2023-02-27. Katarina Carlsten från cykelorganisationen Team Rynkeby Skaraborg besökte JL Safety och Cedoc vid huvudkontoret i Skara för att diskutera säkerhet och hållbarhet under hennes cykelresa ned till Paris med målgång 15 juli 2023.

Cykla säkert och hållbart med Team Rynkeby

Nu stärker vi vårt erbjudande ytterligare

Publicerad 2023-02-09. Alla har rätt till en säker arbetsplats. Nu tar vi ännu ett steg närmare vår mission, genom att introducera Safety Concept för våra kunder.

Vi introducerar Safety Concept

CEDOC + Windows 11 = Sant!

Publicerad 2022-08-22. Nu när många kommer tillbaka efter semestern får vi en del frågor kring CEDOC och Windows 11. "Fungerar CEDOC i Windows 11?" är den vanligaste frågan vi får och svaret är JA! Använder du CEDOC är det inga problem med att uppdatera din dator till Windows 11. 

Läs mer: CEDOC och Windows 11

Invigning av JL Safety West - 1 september 2022

Den 1 september 2022 slår vi upp dörrarna till det nya kontoret vid Säveån i Göteborg, ett stenkast från E20. I samband med detta vill vi bjuda in våra kunder och partners till ett fullspäckat invigningsseminarium. Välkommen att besöka våra nya lokaler i höst.

Information och anmälan!

Artikel: Säkerhet ger hållbarhet hos livsmedelsjätten Fazer

Publicerad 2022-08-01. Maskindirektivet handlar mycket om sunt förnuft i konsten att skapa en säker arbetskraft. – Men nu gör vi det ännu bättre, tack vare JL Safety och Cedoc, säger Dario Dzananovic, platschef på Fazers bageri i Lidköping.

Säkerhet ger hållbarhet hos livsmedelsjätten

Nyhet: ELMIA Automation 2022

Publicerad 2022-05-16. Efter 4 intensiva dagar på Elmia mässan kan vi summera det med ordet succé. Vi ställde upp en racingsimulator tillsammans med RaceMore och hade genomfört en riskbedömning på denna vilket lockade många nyfikna besökare till vår monter. Varje dag var det högt tryck och vi hade över 100 förare varje dag.

ELMIA Automation 2022

Artikel: Maskinsäkerhet i ständig utveckling

Publicerad 2021-11-20. För 20 år sedan såldes den första licensen. Nu släpps CEDOC 3.3 med många nya funktioner som gör det ännu enklare att identifiera risker, eliminera dem – och dokumentera din riskbedömning.

Maskinsäkerhet i ständig utveckling

Pressmeddelande: Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC förbereder sig för framtiden

Publicerad 2021-11-15. Det har nu gått 20 år sedan generation ett (1) av CEDOC utvecklades och sålde sin första licens. Två (2) generationer och 800 licenser senare släpps nu CEDOC 3.3, med många nya funktioner, och som förbereder industrin på nästa generation maskinsäkerhetsprogram, CEDOC 4.0.

Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC förbereder sig för framtiden

Pressmeddelande: CEDOC 20 år!

Publicerad 2021-04-27. Det har nu gått 20 år sedan första licensen för CEDOC såldes till Tomas Fridh på Mastec LPI AB. Utvecklingen har varit positiv och mycket har hänt under dessa 20 år, där programvaran gått från att vara ett enkelt program för eget bruk till att vara den marknadsledande programvaran som förenklar arbetet kring maskinsäkerhet och CE-märkning.

Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC firar 20 år

Pressmeddelande: Cedoc AB stärker sin position i Finland

Publicerad 2021-03-17. Cedoc AB stärker sin position i Finland genom att utse Koneturva OY till Certifierad Partner för programvaran CEDOC. Som Certifierad Partner ges möjlighet att sälja, uträtta support och att utbilda i CEDOC, en av Europas ledande mjukvaror för CE-märkning och maskinsäkerhet.

Cedoc AB stärker sin position i Finland

Pressmeddelande: Cedoc AB utökar samarbetet i Norge

Publicerad 2021-03-10. Cedoc AB utökar samarbetet i Norge genom att ingå ett partnerskap med Automasjon & Sikkerhet AS. Partneravtalet innebär att Automasjon & Sikkerhet AS blir Certifierad Partner för programvaran CEDOC. Som Certifierad Partner ges möjlighet att förmedla affärer, utföra grundläggande support och utbilda i CEDOC, i första hand på landets språk.

Cedoc AB utökar samarbetet i Norge

Pressmeddelande: Vi stärker vår marknadsposition i Sverige

Publicerad 2021-01-21. Under våren 2021 stärker Cedoc AB sin marknadsposition genom att ingå i ett strategiskt samarbete med SIS, Svenska Institutet för Standarder. Syftet med samarbetet är att gemensamt öka säkerheten på svenska arbetsplatser – säkra maskiner för alla!

Vi stärker vår marknadsposition i Sverige