Artikel: Maskinsäkerhet i ständig utveckling

Publicerad 2021-11-20. För 20 år sedan såldes den första licensen. Nu släpps CEDOC 3.3 med många nya funktioner som gör det ännu enklare att identifiera risker, eliminera dem – och dokumentera din riskbedömning.

Maskinsäkerhet i ständig utveckling

Pressmeddelande: Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC förbereder sig för framtiden

Publicerad 2021-11-15. Det har nu gått 20 år sedan generation ett (1) av CEDOC utvecklades och sålde sin första licens. Två (2) generationer och 800 licenser senare släpps nu CEDOC 3.3, med många nya funktioner, och som förbereder industrin på nästa generation maskinsäkerhetsprogram, CEDOC 4.0.

Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC förbereder sig för framtiden

Pressmeddelande: CEDOC 20 år!

Publicerad 2021-04-27. Det har nu gått 20 år sedan första licensen för CEDOC såldes till Tomas Fridh på Mastec LPI AB. Utvecklingen har varit positiv och mycket har hänt under dessa 20 år, där programvaran gått från att vara ett enkelt program för eget bruk till att vara den marknadsledande programvaran som förenklar arbetet kring maskinsäkerhet och CE-märkning.

Maskinsäkerhetsprogrammet CEDOC firar 20 år

Pressmeddelande: Cedoc AB stärker sin position i Finland

Publicerad 2021-03-17. Cedoc AB stärker sin position i Finland genom att utse Koneturva OY till Certifierad Partner för programvaran CEDOC. Som Certifierad Partner ges möjlighet att sälja, uträtta support och att utbilda i CEDOC, en av Europas ledande mjukvaror för CE-märkning och maskinsäkerhet.

Cedoc AB stärker sin position i Finland

Pressmeddelande: Cedoc AB utökar samarbetet i Norge

Publicerad 2021-03-10. Cedoc AB utökar samarbetet i Norge genom att ingå ett partnerskap med Automasjon & Sikkerhet AS. Partneravtalet innebär att Automasjon & Sikkerhet AS blir Certifierad Partner för programvaran CEDOC. Som Certifierad Partner ges möjlighet att förmedla affärer, utföra grundläggande support och utbilda i CEDOC, i första hand på landets språk.

Cedoc AB utökar samarbetet i Norge

Pressmeddelande: Vi stärker vår marknadsposition i Sverige

Publicerad 2021-01-21. Under våren 2021 stärker Cedoc AB sin marknadsposition genom att ingå i ett strategiskt samarbete med SIS, Svenska Institutet för Standarder. Syftet med samarbetet är att gemensamt öka säkerheten på svenska arbetsplatser – säkra maskiner för alla!

Vi stärker vår marknadsposition i Sverige